27 Μαρ 2017

Τρώμε κρέας ευλογημένο από τον…Αλλάχ;



Την ελληνική αγορά έχουν κατακλύσει κρέατα με…ισλαμική σφραγίδα!

Την πιστοποίηση του Γιαχβέ-Αλλάχ έχουν πλέον πολλά από τα κρέατα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, από τη στιγμή ειδικά που ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξήθηκε κατακόρυφα στη χώρα μας κατά τα τελευταία χρόνια.
Το περιστατικό ακούγεται καινούργιο στα αυτιά πολλών Ελλήνων, όπως και η λέξη «χαλάλ», που σημαίνει αποδεκτός από τον ισλαμικό νόμο. Ωστόσο μόνο καινούργιο δεν είναι το γεγονός.
Κατά παραβίαση των ευρωπαϊκών κανόνων, η ελληνική αγορά έχει κατακλυστεί από τέτοια κρέατα (ιδιαίτερα στη Β.Ελλάδα), τα οποία όλα εκτός του χοιρινού είναι ευλογημένα από…μούφτη!
Πρόκειται για παντός είδους κρέας που έχει θανατωθεί με τελετουργικό τρόπο και έχει πάρει τις κατάλληλες ευλογίες του Γιαχβέ-Αλλάχ, προκειμένου έπειτα να καταναλωθεί στην αγορά, ακόμη και από ανυποψίαστους Έλληνες.
Το επίσημο κέντρο μάλιστα πιστοποίησης του κρέατος «χαλάλ» βρίσκεται στην Ξάνθη και ήδη πολλές είναι οι εταιρίες που έχουν δηλώσει προθυμία να προμηθευτούν κρέατα από εκεί.
Ο λόγος; Μα φυσικά η αυξημένη ζήτηση, κυρίως από ομάδες μουσουλμάνων, που τρώνε τα κρέατα αυτά καθώς τα θεωρούν κατά πολύ πιο υγιεινά και ανθεκτικά.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου