20 Απρ 2017

Υψηλόβαθμο πρώην στέλεχος των Ιλουμινάτι διέρρευσε τον κατάλογο δολοφονικών εντολών προς Σόρος,Ρότσιλντ: Κύριος στόχος οι Χριστιανοί!



Ο μυστικός κατάλογος των δολοφονικών εντολών των περιβόητων Ιλουμινάτι προς τους  παγκόσμιους ηγετίσκους τύπου Σόρος και Ρότσιλντ , οι οποίοι  αυτοί είναι στην ουσία οι πραγματικοί ηγέτες  και όχι οι εκλεγμένοι πολιτικοί που ψηφίζουν κατά καιρούς οι πολίτες ,  φέρεται να διέρρευσε σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Ένα πρώην μέλος των Ιλουμινάτι έχει ορκιστεί να διαδώσει  στον κόσμο όλα όσα γνωρίζει ο ίδιος για τη μυστική κοινωνία ενώ  δημοσίευσε μια λίστα με τις μυστικές εντολές του «έξω από εδώ» προς στα  υπάκουα μέχρι θανάτου  μέλη της οργάνωσης τα οποία εξουσιάζουν πραγματικά τον πλανήτη και τις κυβερνήσεις πολλών χωρών.
Υψηλόβαθμο πρώην στέλεχος των Ιλουμινάτι διέρρευσε τον κατάλογο δολοφονικών εντολών προς Σόρος,Ρότσιλντ: Κύριος στόχος οι Χριστιανοί! - Εικόνα0
Το μέλος αυτό αφού σπατάλησε 47 ολόκληρα χρόνια ως υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ιλουμινάττι με την ιδιότητα της ανωνυμίας είπε ότι «αντιμετώπισε πολλά, πάρα πολλά εμπόδια  για να έρθει έως εδώ» και τόνισε ότι θέλει να αποκαλύψει τα πάντα για τη μυστική κοινωνία που ελέγχει απόλυτα τον κόσμο όπως εμείς τουλάχιστον τον γνωρίζουμε .
Στην πρώτη  θέση, ο πρώην υψηλόβαθμός αξιωματούχος της υπερ-μυστικής οργάνωσης  αποκάλυψε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας νέος μυητής για να γίνει δεκτός στους Ιλουμινάτι, καθώς και  ποιες πληροφορίες θα φτάσει να γνωρίζει, όπως για παράδειγμα  για το πρόγραμμα «Διαστημικών πτήσεων», ενώ έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα αληθινά βάθη της ψυχής του Μπαράκ Ομπάμα .
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι προφανώς πολύ πιο κακός από ό, τι συνειδητοποιεί κανείς.
Το πρώην μέλος της οργάνωσης αίνιγμα αποκάλυψε τα ονόματα της νυν  ηγεσίας των Ιλουμινάτι και ειδικά του «συμβουλίου των 300»,  και υποσχέθηκε ότι αν ήταν ακόμα ζωντανός μέχρι το τέλος  Απριλίου 2017, θα αποκάλυπτε περισσότερα.
Ο ίδιος ως πρώην μέλος της σατανικής οργάνωσης Ιλουμινάτι αποκάλυψε τις εννέα μυστικές σατανικές εντολές που πρέπει να εκτελέσουν  τα μέλη αυτής της  υπερμυστικής παγκόσμιας οργάνωσης .
Ordo Illuminatus- θρησκευτικές εντολές
Ο « έξω από εδώ» θέλει μόνο δύο βασικούς τύπους ανθρώπων: εμείς, οι Ιλουμινάτι , και τα ανθρώπινα βοοειδή, που δεν είναι καλοί για τίποτα, αλλά για υποδούλωση, χλεύασμα και σφαγή. Δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης σε όλο τον κόσμο, άλλως παγκόσμια δουλεία.
Η «σφαγή των ανθρωπίνων βοοειδών» σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα είναι συνέπεια της υποκείμενης δεύτερης εντολής της Παγκόσμιας Γενοκτονίας.
Να επαναλάβουν μέχρι να κατανοήσουν τα ανθρώπινα βοοειδή ότι «ο Μαύρος είναι Λευκός». Η Αλήθεια (κρυμμένη) σε καθαρή θέα.
Αφήστε ανοιχτά την αλήθεια στα ανθρώπινα βοοειδή και σιγουρευτείτε ότι τα βοοειδή δεν θα την βλέπουν και κατανοούν .
Εξαφανίστε όλους τους πραγματικούς χριστιανούς( ορθοδόξους) και όλους τους Εβραίους στο Ισραήλ το συντομότερο δυνατόν. Να υπακούετε μόνο στους δικούς σας . Κάντε τα ανθρώπινα βοοειδή να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας θεϊκός δημιουργός. Ατελείωτη εξαπάτηση, για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί μας και προσομοίωση της πραγματικότητας στο τέλος της παράστασης. Ξαναγράψτε την Ιστορία για να μετατρέψετε επίσημα την ήττα σε νίκη.
Υψηλόβαθμο πρώην στέλεχος των Ιλουμινάτι διέρρευσε τον κατάλογο δολοφονικών εντολών προς Σόρος,Ρότσιλντ: Κύριος στόχος οι Χριστιανοί! - Εικόνα1
Δεν γνωρίζουμε πόσο «υψηλόβαθμος» ήταν ο φερόμενος ως μέλος της οργάνωσης που αποκάλυψε αυτά που αποκάλυψε ή απλά ο ίδιος έκανε «διαφήμιση, μαύρη προπαγάνδα, ψυχολογικό πόλεμο» ή όλα μαζί,  για να πειστούν οι μάζες για την δύναμη μιας οργάνωσης που αν θελήσουν κυβερνήσεις και πολίτες «εξολοθρεύεται» σε μικρό διάστημα .
Η ουσία είναι ότι πολλές από αυτές τις «εντολές» υλοποιούνται σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος,  η οποία βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική «δουλεία» με ένα τρόπο εξοργιστικό, ύποπτο και κυρίως «βρώμικο».
Οι μέρες τους όμως φέρονται να είναι μετρημένες και όλοι αυτοί θα βρεθούν και θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει,  διότι δεν ξεχνούν να λογαριάσουν τον «θεϊκό ξενοδόχο» που κάνει πραγματικά κουμάντο και φυσικά όχι αυτοί.
Οι Ιλλουμινάτι (λατινικά: Illuminati, κυριολεκτικά: Πεφωτισμένοι) σύμφωνα με την el.wikipedia. ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια.
Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτοι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Το 1907[ασαφές] μετέφεραν την έδρα τους στο Βερολίνο, όπου διατηρήθηκε η μυστική αυτή εταιρεία, μέχρι και την εποχή που επικράτησε στη Γερμανία ο χιτλερισμός.
Οι Πεφωτισμένοι ήταν μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα από τον Άνταμ Βάισχαουπτ στη Βαυαρία. Στόχος της οργάνωσης ήταν η ανακάλυψη μυστικών για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πάμπολλοι μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν επίκεντρο την εικαζόμενη επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες περιλαμβάνονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας.
Ο καθηγητής εκκλησιαστικού δικαίου και πρακτικής φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Ίνγκολστατ στη Βαυαρία, Άνταμ Βάισχαουπτ (1748-1830), ίδρυσε την 1η Μαΐου του 1776 με δύο μαθητές του την Ένωση, η οποία αρχικώς έφερε το όνομα «Perfectibilists».
Σαν σύμβολο της οργάνωσης επέλεξε την κουκουβάγια, σύμβολο της Μινέρβα, της θεάς της γνώσης των Ρωμαίων, (αντίστοιχη της θεάς Αθηνάς των αρχαίων Ελλήνων).
Στο παρασκήνιο βρισκόταν το πνευματικό περιβάλλον του πανεπιστημίου, στο οποίο στην πράξη κυριαρχούσαν οι Ιησουίτες, οργάνωση που είχε διαλυθεί τρία έτη πριν. Ο εικοσιοκτάχρονος Βάισχαουπτ ήταν ο μοναδικός καθηγητής του Ίνγκολστατ χωρίς παρελθόν στην Εταιρεία και ήταν αντιστοίχως απομονωμένος από το διδασκαλικό προσωπικό, επίσης εξαιτίας του ενθουσιασμού του για τις πεφωτισμένες ιδέες του. Για να προστατεύσει τους μαθητές του από τις ραδιουργίες των Ιησουϊτών και ιδίως για να τους εξασφαλίσει πρόσβαση στη σύγχρονη κριτική εκκλησιαστική λογοτεχνία, ίδρυσε την «Ένωση της μυστικής γνώσης», η οποία στις αρχές αποτελούταν από μόλις είκοσι άτομα.
Υψηλόβαθμο πρώην στέλεχος των Ιλουμινάτι διέρρευσε τον κατάλογο δολοφονικών εντολών προς Σόρος,Ρότσιλντ: Κύριος στόχος οι Χριστιανοί! - Εικόνα2
Πέραν τούτου, ο ιδρυτής είδε στην Οργάνωση των Ροδόσταυρων, μία μυστική πνευματική οργάνωση ανήκουσα στη Μασονία, ένα κακό αενάως αυξανόμενο που έπρεπε να καταπολεμηθεί.
Σήμερα, υφίστανται Ιλλουμινιστικοί βαθμοί στον Αρχαίο και Αρχέγονο Ανατολικό Τύπο Misraim-Memphis, ως συνέπεια της εφαρμογής των αυθεντικών Τυπικών των δύο Τύπων τα οποία τους περιελάμβαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου