9 Οκτ 2017

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ …ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!



Οι πληροφοριες που κατακλιζουν την δημοσιοτητα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!
Ας τα ανακεφαλαιωσουμε λοιπον!
α)Τζιχανωμαλοι παντος τυπου ΤΕΛΟΣ!!
Αρχιζοντας απο την σφηκοφωλια τους,δηλαδη το βαθυ κρατος των ΗΠΑ που αυτην την στιγμη μαζευει την κουρελαρια του,προχωρωντας στην θυγατρικη σφηκοφωλια ,δηλαδη την Ευρωπαικη νεοταξιτικη μαφια που εχει σιωπησει εως παγωσει και καταληγοντας στα ανθρωπομορφα γουρουνια,(ζητω συγνωμη απο τα υπεροχα και χρησιμα ζωακια που τα εξισωνω με αυτα τα κτηνη)που κατασκευαστηκαν για να τρομοκρατησουν τον κοσμο,εκμεταλευομενοι μια θρησκεια που απ οτι γνωριζω,δεν πριμοδοτει τις εν ψυχρω δολοφονιες αοπλων ανθρωπων απο θρασυδειλα κτηνη,που μολις συλληφθουν βρεχουν τα …στριγκακια τους!!

Η οικονομικη τους σφηκοφωλια δηλαδη η FED ερχεται με γοργους ρυθμους στα χερια της νεας Αμερικανικης κυβερνησης,που πριμοδοτει και στηριζει η Παλαια Ταξη Πραγματων,δηλαδη το γνησιο Εβραικο παραγωγικο κεφαλαιο και οχι το παρασιτικο Χαζαρομογγολικο Νεοταξιτικο Τουρκοσποριτικο κεφαλαιο,που απεκτησε τα προνομια του απο την εκμεταλλευση
της αγριας δολοφονιας εκατομμυριων γνησιων Εβραιων(Ιουδαιων),απο τις ορδες αιμοσταγων βαρβαρων ναζιστων που υπηρξαν οι ιδιοι αυτοι οι αλητες,παριστανοντας μεταπολεμικα(Β¨ΠΠ) τους Εβραιους!!!!
Απο το 2015 εχουν ηδη παραδοθει στους ανθρωπους οι πρωτοκλασατοι νεοταξιτες και σημερα πηραν σειρα οι δευτεροκλασσατοι(βλεπε Ευρωπαικη μαφια).
Τα τριτοκλασσατα στελεχη,βρισκονται στον αερα κυριολεκτικα(βλεπε κυβερνησεις,βουλευτες,και διαφορα τετοια <<στολιδια>>).
Μιλαμε για τους <<επιφανεις>> και οχι μονον αλλα και απο την προωθημενη πλεμπα των σκοτεινων ποντικοτρυπων.που στελεχωνονται απο ζωακια με γυναικειες ποδιτσες!
Για να ξερουμε ποιοι προωθουν τους νομους που αναδεικνυουν τα αμφι ζωα,ντροπιαζοντας τους γνησιους ομοφυλοφιλους ανθρωπους!
β)Η παγκοσμια ναζιστικη απολυταρχια της Νεοταξιτικης Αμερικης,αυτων των ζωων που δολοφονησαν τον Κεννεντυ,εχει ληξει προ πολλου!
Σημερα αναδεικνυονται και αλλες δυναμεις στο παγκοσμιο διπλωματικο και οχι μονο στερεωμα.(Βλεπε Ρωσσια,Κινα).
Υφισταται ηδη παγκοσμια τριανδρια.
Εχουν ηδη χωριστει οι ζωνες επιρροης των τριων δυναμεων!
Τα νεοταξιτικα ορφανα που το φυσανε και δεν κρυωνει,ειναι πλεον τα μονα που κρωζουν,βλεποντας απελπισμενα τον αποκοσμο κοσμο τους να καταρρεει!
Ειναι γνωστον οτι ειναι ΑΕΡΓΑ,λογω ανικανοτητας!
Οσο ναναι δεν γνωριζουν το μελλον τους!
Αν δεν κλεβουν και δεν ληστευουν,πως θα ζησουν?
Η Τριανδρια αυτη προχωρα σε διαφορετικα μονοπατια απο τα νεοταξιτικα σκουπιδια και προσπαθει να φερει ειρηνη παγκοσμιως.
Θα ελεγα οτι κατι μικρα υπολλειματα τοπικων πολεμικων ισως συρραξεων της μιας στιγμης που λενε εχουν μεινει,γιατι θα γινουν ανακαταταξεις,στο επιπεδο πως καποια μορφωματα που δημιουργισαν τα νεοταξιτικα κοπροσκυλα θα διαλυθουν(βλεπε Τουρκια) και καποια εθνη θα αποκτησουν κρατικες οντοτητες(βλεπε Κουρδισταν).
γ)Η Ευρωπαικη μαφια,αν και για ενα φεγγαρι πηρε το δαχτυλιδι της αρχηγιας της καταρρεουσας ΝΤΠ,σταθηκε ανικανη να σταματησει αυτην την καταρρευση!
Σημερα βλεπουμε μια σιωπηλη συνθηκολογηση και μια παγωμαρα!
Τα λαλιστατα υπαλληλακια της σημερα <<γλειφουν>> εκει που εφτυναν(βλεπε Νταισεμπλουμ).
Η κυριαρχια της ΕΕ περνα σταθερα στην Ευρωπαικαρχια της Γαλλιας,που προωθειται απο τις ΗΠΑ μα και της Ελλαδας που θα κρατα τις ισορροπιες μεταξυ Αμερικανικων και Ρωσσικων συμφεροντων!
δ)Η Ελλάδα,προωθειται ως δυναμη σταθεροτητας και ισορροπιας μεταξυ των δυο κοσμων ως συνορο τους!
Μα και περιφερειακη δυναμη σταθεροτητας σε μια <<ανησυχη>> περιοχη(βλεπε Βαλκανια)!
Οι συγχωρεμενοι νεοταξιτες,ελεγαν χωρις να κανουν!
Η σημερινη τριανδρια κανει χωρις να λεει!
Γινονται πραγματα χωρις να λεγονται.Θα τα μαθουμε,οταν αρχισουμε να τα βιωνουμε!
Και ο χρονος ειναι πολυ κοντινος!
Η κλεμμενη ανασα μας ειναι διπλα μας!
Μα διπλα μας ειναι και οι ευθυνες μας για να αντιστρεψουμε παγκοσμιως την παγκοσμια παραφυσιν μη ηθικη,μεταστρεφοντας την σε καταφυσιν ηθικη,που μονον εμεις την εχουμε μα πρεπει και να την μοιρασουμε!
Αλλαγη χωρις την Ελλαδα μας και οτι αυτη πρεσβευει,δεν μπορει να ολοκληρωθει!
Ειμαστε <<καταδικασμενοι>> να δεσουμε την αλλαγη με θεωρητικες αλυσιδες καλα πιασμενες στην γη και την μητερα φυση!
Χρειαζεται προσφορα,κοπος και γνωσεις που τις εχουμε και που σιγα σιγα θα επαναφερουμε στον πλανητη και την ανθρωποτητα!!
Αδελφια Ελληνες και οσοι αγαπατε Ελληνικη σκεψη,Ελληνες κι εσεις,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου